Reviews

Läs vad lyssnarna tycker om Somna med Henrik

Apple Podcasts
Bästa podden!

Det här är den bästa podden alla kategorier och den absolut enda podd jag lyssnar på. Henriks röst hjälper mig att somna - lider av svåra sömnstörningar sedan 30 år tillbaka - och håller mig sällskap under vakna nätter.

Apple Podcasts
Alla tummar upp

Fantastisk podd. Jag som har svårigheter med att somna trots medicin somnar nästan direkt med denna podd! Den ger ett lugn och även om jag oftast somnar finner jag den intressant att lyssna på. Tack Henrik!

Apple Podcasts
Bästa podden!

Denna podd är så betydelsefull för mig och min familj! Vi lyssnar varenda dag och den skänker ett sånt lugn och ger sån trygghetskänsla, så man faktiskt nästan längtar efter att gå och lägga sig (jag avskyr det i vanliga fall). Tack Henrik för alla historier, djupa tankar och skratt som du bjuder på! 🫶

Apple Podcasts
Jätte bra

Jag somnar mycket lättare och sover bättre

Apple Podcasts
Ett måste varje kväll🫶

Finns inget bättre att somna till, helt perfekt.

Apple Podcasts
Underbar

Får mig att fnissa och somna på samma gång! Så härligt? Tack! Och barnet somnar till Drömfönstret. Synd att det inte kommer nya avsnitt där. Vi saknar BobbiLo!

Apple Podcasts
Världsklass 🤩

Lyssnar varenda kväll. Behagligt och mysigt att lyssna till. Ibland är det så roligt så man blir full i skratt men man somnar alltid med en skön känsla i hela kroppen.

Apple Podcasts
Räddare i nöden!

Tack Henrik för det du gör! Ibland snurrar tankarna och det är svårt att somna. Då är din podd en fantastiskt fin hjälp. Slår på timern så att det tystnar helt efter ett avsnitt men somnar oftast kort efter att jag har slagit på.

Apple Podcasts
Underbar

Så tacksam för Henriks insatts för min sömnhälsa

Apple Podcasts
Bästa

Sätter alltid en timer på 15 min men somnar innan dess varje kväll! 👍😍

Apple Podcasts
Bäst

jag somnar alltid, ALLTID!!🤩

Apple Podcasts
Bästa somnaappen!

Så bra att jag måste lyssna om på varje avsnitt flera gånger så att jag får höra allt…jag lyckas ju alltid att somna till både min lycka och förtret 😁🙌🏻