Reviews

Läs vad lyssnarna tycker om Somna med Henrik

Apple Podcasts
Klockren podd!

Vandra med Henrik är en otroligt trevlig podd att lyssna på, oavsett vad jag pysslar med. Mer lättlyssnat än Somna, för mig. Tack!

Apple Podcasts
Fantastisk!

Vilken bra podd att somna med! Och att man kan lägga flera avsnitt i kön att lyssna på. Har testat div meditations appar men hej, denna är min grej😊

Apple Podcasts
Super!!

Har försökt att somna med meditationsmusik och alla andra knep som finns. Med en hjärna som går på högvarv hela tiden är denna podd det bästa jag varit med om och den funkar verkligen!! Jag somnar! Tack🙏🏻

Apple Podcasts
Tacksam

Så tacksam för ditt arbete, Henrik! Tack att du lugnar min hjärna, låter mig fokusera på det jag vill fokusera på. Jag har länge varit en ”daglyssnare” av Somna med Henrik, så denna podden känns mitt mitt mitt i prick. Mer ”liv” än i somna med Henrik, vilket passar sååå bra. Ja, TACK!

Apple Podcasts
Tack att du gör detta!

Jag hade svårt att somna innan tills jag märkte denna podd men nu somnar jag DIREKT! TACK Sååå MYCKET!

Apple Podcasts
Mellan kyrkor på Kungsholmen

Tycker det vore fint om Vandra med Henrik rörde sig mellan S:t Görans kyrka och Kungsholms kyrka. Tack för Somna med Henrik. Hjälper mig när jag just nu är i sorgens land.

Apple Podcasts
Somnar med ett leende

Fick tipset av min 19-åriga dotter under julledigheten att jag borde testa Somna med Henrik. Sättet hon beskrev denna pod fick mig att undra, lite tokigt, roligt och intervjuar gäster som inte finns 😂 Hon beskrev även hur deras hund lägger sig tillrätta och sen typ tvärslocknar till förrorden 🐶 Jag var ju helt enkelt...

Read More
Apple Podcasts
Önskemål

Så bra ! Ser fram emot att du vandrar i din hembygd i Dalarna i sommar

Apple Podcasts
Räddare i nöden!

Både jag och min sambo är helt och hållet beroende av dig Henrik, mestadels somna med Henrik men nu också Vandra. Du är bäst! Sluta aldrig!

Apple Podcasts
Härlig podd

Det är så mysigt att lyssna på dig och många gånger brister jag ut i skratt åt dina underfundigheter. Men tjöta inte så mycket om trafikljuden - mig stör dom inte ett smack. Dessutom hör de till när man flanerar i stan. Hoppas verkligen du fortsätter med dina poddar. Min själ bra av att lyssna på dig.

Apple Podcasts
Slay Henrik

Måste säga att denna podd är fantastisk på alla sätt och vis. Finns inget motsvarande. Den är ALLT

Apple Podcasts
Underbar avkoppling.

Så lugnande, speciellt att höra dina fotsteg i gruset! 😇 Somna med Henrik är jag för nyfiken på vad som händer näst för att somna, detta var lättare för mig att koppla av till, TACK !